avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert medicina veterinara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert medicina veterinara

Bună ziua. Am nevoie de o expertiza medico veterinară pentru a putea evalua un malpraxis. . Ma puteti indruma?
Cel mai recent răspuns: Ra'luca , utilizator 18:01, 21 August 2025
Gasiti aici Lista MJ pentru expertilor tehnici judiciari, pe judete si specializari de expertiza: [ link extern ] /
si aici pentru specializarea medicina veterinara: [ link extern ]
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, se poate recomanda un expert evaluator bunuri mobile ... Mihaela .Vaida Mihaela .Vaida Bună ziua, Se poate recomanda un Expert evaluator bunuri mobile si imobile, autorizat ANEVAR dar și judiciar? (ideal ar fi sa fie si expert constructor ... (vezi toată discuția)
Psiholog - expert juridic iosif_dan iosif_dan Buna ziua, Sunt parte civila intr-un proces penal (fratele meu a decedat in urma unui accident rutier, el era pieton circula regulamentar, soferul era baut ... (vezi toată discuția)
Evaluare tablou de secol xix Canelle Canelle Buna ziua! Doresc o evaluare a unor tablouri vechi probabil pictori de renume...acestea facand parte din mostenire familiei. Am posibilitatea sa le aduc la ... (vezi toată discuția)