Buna ziua! Aflandu-ma in concediu prin tara, am cumparat dintr-un magazin o pereche de incaltaminte. Dupa 2 saptamani constat ca pielea s-a crapat intr-un anume punct( vorbim de incaltaminte de piele naturala). Merg in orasul in care locuiesc la magazinul aceluiasi brand, solicit reparatia pe garantie.
Sunt sunata dupa cateva zile ca nu se poate face reparatia si voi primi banii inapoi, dar de fapt nu pot sa imi iau banii decat din magazinul de unde i-am cumparat, asta fiind la 200 de km distanta. In magazinul din orasul meu pot doar sa imi cumpar ceva de valoarea propriu-zisa, dar nu sa imi primesc banii inapoi.
Am nevoie sa ma ajutati, legea permite asa ceva? Trebuie sa cumparam numai din orasul in care locuim pentru a ne fi rezolvata garantia? Mi se pare incredibil…Multumesc!
Trebuie sa primiti contravaloarea produsului pe cont, daca nu poate sa vi se restituie in numerar (probabil sunt gestiuni sinestatatoare cu toate ca e alesai brand). Scrieti frumos un email la deoartamentul reclamatii al firmei respective in care cereti banii pe cont, in caz contrar actionati la ANPC.
Faptul ca 2 magazine vand acelasi brand nu insemna ca sunt si aceeasi firma din punct de vedere juridic. Verificati pe bonul primit numele agentului economic. De obicei astfel de magazine sunt francize.
Prin urmare, pentru garantie trebuie sa va adresati vanzatorului. De altfel si legea e clara. Vanzatorul este cel reposanbil vis-a-vis de cumparator.
Sesizare opc?
ramicielo
Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)