avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eroare cand incerc sa depun un OP semnat online prin ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eroare cand incerc sa depun un OP semnat online prin e-guvernare

Buna ziua,

cand incerc sa depun un OP semnat online prin e-guvernare imi da urmatoarea eroare....Fisierul depus nu este un document valid - Certificatul digital 2005062450019879326f14924eba8d45 folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI:11565817

am reinnoit semnatura electronica la ANAF pe 07,08.2025 si am primit e-mail ca a fost innrolat /reiinoit cu succes certificatul...oare de la ce poate fi ?....au ei probleme de securitate?
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 12:25, 1 Septembrie 2025
se depune in spv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire certificat in spv ionela11 ionela11 reinnoire certificat in SPV Buna ziua, am reinnoit o semnatura electronica , am semnat documenturl de confirmare si l am trimis la ANAF sa actualizeze ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)