avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună-ziua,As dori un audit financiar la asociația de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună-ziua,As dori un audit financiar la asociația de bloc unde ...

Bună-ziua,As dori un audit financiar la asociația de bloc unde locuiesc. Cheltuiala o suport eu și câtva locatari deoarece am cerut asociatiei sa imi prezinte situația financiara a blocului și aceste amână acest lucru deoarece am informații ca acestea au cheltuit fondul de reparatii plătind o firma sa repare ghena și aceasta firma nu avea activitate din 2019.Am rugat sa facă sedinta sa anunțe locatari și acestea amână. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:51, 22 August 2025
mai intai, puteti reclama CEx-ul/ presedintele/ comisia de cenzori, dupa caz, la primarie/ departamentul care se ocupa cu asociatiile de locatari, pentru netransmiterea datelor solicitate
pana atunci, trebuie sa tineti seama de cateva reguli:
- corespondenta se desfasoara in scris, cu confirmare de primire sau trimisa pe canalele acceptate (Whatsapp, email, etc),
- situatia financiara solicitata trebuie precizata in detaliu (formularea dvs este foarte generala)
nu cred ca este necesar ca sa se convoace vreo sedinta, aceasta fiind o solicitare curenta, si care nu necesita vreo aprobare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict asociație proprietari Stefannn Stefannn Bună ziua! Prezint următoarea speță: Eu sunt plecat în străinătate, apartamentul meu este situat la ultimul etaj al unui bloc cu 4 etaje. In urma ... (vezi toată discuția)
Cand administratorul asociatiei nu afiseaza situatia financiara ... tipo tipo Cand administratorul asociatiei nu afiseaza situatia financiara trimestriala , cheltuielile lunare, si nu convoaca adunari generale chiar si in urma ... (vezi toată discuția)
Verificare, control si masuri privind asociatia de propietari gcprmr gcprmr Cine verifica, controleaza si obliga Asociatia de propietari sa respecte legislatia? De ce pun aceasta intrebare? pentru ca fac parte dintr-o asociatie de ... (vezi toată discuția)