avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă procesul s-a terminat în aprilie noi în august ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă procesul s-a terminat în aprilie noi în august am primit ...

Dacă procesul sa terminat în aprilie noi în august am primit comunicare de la divorț. Hotărârea judecătorească când o primim și ce trebuie sa fac după dacă vreau sa ma recasatoresc cu actul concubin
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:02, 23 August 2025
Legalizarea hotărârii.
În 30 de zile de la comunicarea hotărârii scrise, cereți legalizarea. Legalizarea hotărârii o obțineți de la judecătorie în baza unei cereri și cu plata unei taxe de timbru (5 lei/exemplar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Am aflat cã instanþa nu mi-a comunicat originalul hotãrârii. pot folosi copia primitã acolo îmi este solicitatã? adrianautilizator adrianautilizator buna seara. va rog sa ma ajutati intr-o problema:am divortat in 2009 si am primit prin posta la momentul respectiv un act pe care l-am crezut a fi hotararea de ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva AdrianBogdan1 AdrianBogdan1 In anul 2014 am vandut o masina cu act de vanzare cumparare, am scos-o si de la finante. In 2016 am primit o amenda de rovigneta prin posta(data contraventiei ... (vezi toată discuția)