avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nepotul meu face absențe epileptice și este sub ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nepotul meu face absențe epileptice și este sub ...

Bună ziua. Nepotul meu face absențe epileptice și este sub tratament de lungă durată cu Lamotrigina DOC de 100 mg care se găsește în Italia și costă 35 de euro cutia + cheltuieli de transport. Tratamentul este gratuit și este prescris și este sub observație la prof. Neurologie pediatrica la Spitalul Sfânta Maria Iasi. Unde trebuie să apelez pentru a-mi aduce acest medicament în țară printr-o instituție a statului și fără să fiu nevoit să dau o grămadă de bani?. Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor și pentru sprijin.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna bugetari 2012 ContSters221588 ContSters221588 lucrez la o scoala speciala si am fost anuntata ca din anul 2012 voi avea cu 14 zile de concediu mai putin.am 18 ani vechime si 38 zile de concediu.cumse ... (vezi toată discuția)
O fata schizofrenica abandonata de parinti marin-florin marin-florin Bunaziua am o intrebare pt un cunascator avem o fata parasita de parinti in momentul de fata sta la cumnatamiu la tara am ajutato sa obtina pensie care e de ... (vezi toată discuția)
Sora bolnava psihic grav- gasirea unei solutii pentru internarea intr-o clinica de specialitate pe termen mai mare de o luna de zile Euroinvest Euroinvest Buna seara, Am o sora(este singura sora,mai mica in varsta de 39 ani) care s-a imbolnavit psihic din anul 2000.A inceput cu o criza ,o depresie de moment,care ... (vezi toată discuția)