avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde pot plati cheltuielile de judecata cu plata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde pot plati cheltuielile de judecata cu plata onorariilor avocatilor?

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, unde pot plati cheltuielile de judecata cu plata onorariilor avocatilor? Trebuie mers la judecatorie sau se trimite acasa prin posta? Intreb ca sa nu depasesc termenul de plata, inteleg ca acesta este de 30 de zile de la pronuntare. Multumesc!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie achitate persoanei care le-a obținut. Conform hotărârii, ați fost obligată la plata cheltuielilor de judecată către o parte din dosar. Notificați persana respectivă și solicitați indicarea unui cont bancar în care să transferați banii.
Dacă în pronunțare nu este trecut un termen, nu există termen, se poate cere achitarea oricând în 3 ani de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata George Cristian. George Cristian. Buna ziua. Am pierdut un proces si sunt obligat la plata cheltuielilor de judecata. Inca nu mi-a sosit hotararea acasa insa am vazut pe portal hotararea pe ... (vezi toată discuția)
Amenda penala ( ajutor) cristicris cristicris Buna seara, Am o amenda penala de platit in termen de 3 luni din ce stiu. 1)Amenda poate fi platita in orice oras sau in orasul unde am fost judecat sau in ... (vezi toată discuția)
In cat timp de la publicarea unei solutii se poate face recurs? oana_oprinoiu oana_oprinoiu Am avut un proces si l-am castigat.Akum as vrea sa stiu cat timp au intimatii sa depuna recurs?15 zile de la publicarea solutiei sau la 15 zile de cand imi ... (vezi toată discuția)