avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum se poate renunta la un avocat care a fost plătit ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum se poate renunta la un avocat care a fost plătit ...

Bună ziua
Cum se poate renunta la un avocat care a fost plătit integral și nu se ocupă de caz, nu răspunde la apeluri telefonice sau la mesaje și să recuperez banii?
Vă mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 25 August 2025
feeling, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocatul angajat in vederea rezolvarii executarii silite lucis_mail lucis_mail Am castigat procesul privind o datorie a unei alte persoane fata de mine.Deoarece nu mi-a fost achitata in termen am trecut la executare silita,dar deoarece ... (vezi toată discuția)
Renuntare la serviciile unui avocat andreeaAM andreeaAM Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca renunt la un avocat am sanse sa imi recuperez banii pe care i-am platit la semnarea contractului? Motivul este unul ... (vezi toată discuția)
Nemultumire fata de avocatul aparator Lala-lula Lala-lula Buna seara In cazul reprezentarii intr-un caz penal (furt calificat) ,avocatul aparator nu se ocupa de caz cum ar trebui. Intr-o luna de arest preventiv al ... (vezi toată discuția)