avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am o decizie de pensionare de la medicul expert ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am o decizie de pensionare de la medicul expert dar pensia ...

Daca am o decizie de pensionare de la medicul expert dar pensia anticipata este mai avantajoasa poț depune dosarul de pensie pentru anticipata?..
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:08, 27 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 360/2023
Art.72
(4) În situația în care pensionarii de invaliditate îndeplinesc condițiile pentru obținerea unei pensii anticipate, aceștia pot opta între pensia de invaliditate și pensia anticipată.
Eu as alege pensia de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt pensionata pe caz de boala, cu drept de munca ... stroiu_florentina@yahoo.com stroiu_florentina@yahoo.com Bună ziua! Sunt pensionata pe caz de boala, cu drept de munca 4 ore. Dupa decizia de pensionare pe caz de boală, am mers la munca, 4 ore/zi. În legea ... (vezi toată discuția)
Se poate opta pentru pensia sotului? lupu.ionut lupu.ionut buna ziua, este vorba despre mama mea care a primit decizia medicala de incadrare in gradul II de invaliditate si as dori sa depun dosarul la casa de ... (vezi toată discuția)