avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt pensionata pe caz de boala, cu drept ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt pensionata pe caz de boala, cu drept de munca ...

Bună ziua! Sunt pensionata pe caz de boala, cu drept de munca 4 ore. Dupa decizia de pensionare pe caz de boală, am mers la munca, 4 ore/zi.
În legea noua, am dreptul sa ies anticipat, dacă am 35 de ani de contribuție? Conform cărui articol?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:47, 19 Septembrie 2024
Legea 360/2023
Art.72
(4) În situația în care pensionarii de invaliditate îndeplinesc condițiile pentru obținerea unei pensii anticipate, aceștia pot opta între pensia de invaliditate și pensia anticipată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o decizie de pensionare de la medicul expert dar pensia ... GPopax GPopax Daca am o decizie de pensionare de la medicul expert dar pensia anticipata este mai avantajoasa poț depune dosarul de pensie pentru anticipata?.. (vezi toată discuția)
Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)