avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fără plată personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fără plată personal contractual

Bună ziua,
concediul fără plată se motivează, cu acte doveditoare în acest sens, pentru personalul contractual, indiferent de durata acestuia, deși în Regulamentul intern al instituției nu se specifică nimic?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Personalul contractual isi poate suspenda cim pe o per de 3 ani ? rrobyfm rrobyfm Buna seara. Fac parte din personalul contractual al bugetarilor si as vrea sa-mi raspundeti daca imi pot suspenda CIM pentru o perioada mai mare, avand in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata lenareg lenareg Este obligat angajatorul sa-i acorde concediu fara plata (3 luni )unui angajat din sectorul bugetar? (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii cim juridicenet juridicenet Buna ziua, Sunt salariata unei institutii publice in categoria personal contractual; deci, nu am calitatea de functionar public. In temeiul prevederilor art. ... (vezi toată discuția)