avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parintii a 5 copii au decedat in urma cu 10 ani si nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parintii a 5 copii au decedat in urma cu 10 ani si nu s-a facut ...

Parintii a 5 copii au decedat in urma cu 10 ani si nu s-a facut succesiunea pana in prezent. Au ramas ca mostenitori 2 copii, deoarece 3 au renuntat la mostenire. Mai este necesar intocmirea actul de lichidare a regimului matrimonial la notar ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:33, 26 August 2025
Buna ziua

Pai cum au renuntat, daca nu s-a facut succesiunea? Verbal?
Si ce legatura are regimul matrimonial cu asta.

Trebuie facuta succesiunea, sa se adreseze unui notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executari silite-debitor decedat titi marina titi marina Va salut. Am o intrebare si, in functie de raspunsul dv voi hotara ceea ce avem de facut. Avem un frate, decedat; au ramas doi copii majori si sotia ... (vezi toată discuția)
Succesiune franta ciocass1221 ciocass1221 Succesiune Franta. Buna seara. Cu ani in urma m-am casatori in Franta cu un cetatean francez care are un copil tot francez si cetateanul francez a decedat in ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral la mediator cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua.Mama mea,impreuna cu fratii ei au facut un partaj succesoral,la mediator si autentificat la notar.Au impartit bunurile si terenurile dupa parintii ... (vezi toată discuția)