avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Publicare corespondență privată
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Publicare corespondență privată

Bună ziua!
O persoană care a făcut parte din familie a publicat o carte în care a făcut publice lungi pasaje din corespondența mea pe whatsapp și email cu dânsa. În carte nu este scris numele meu exact, însă sunt prezentate indicii care conduc la identificarea mea de către cunoștințele noastre comune,
Consider că mi-au fost încălcate drepturi importante: dreptul de autor și confidențialitatea corespondenței. Plus că am fost defăimată prin descrierile pe care mi le-a făcut în carte.
Ce pot face în acest caz?

Alte discuții în legătură

Publicare corespondenta fara acordul meu Costica33 Costica33 Am scris un mesaj e mail unei firme. Acea firma a considerat, fara sa ma intrebe nimic, sa retransmita mesajul meu catre un tert. Acel tert a publicat mesajul ... (vezi toată discuția)
E mail transmis abuziv Dana Marin Dana Marin Presedintele asociatiei de proprietari este suparat ca am adus prin e mail critici activitatii firmei de administrare adusa de el. Aceia au transmis copiind ... (vezi toată discuția)
Caracterul public al postărilor de pe facebook danhaiduc danhaiduc Buna ziua, Sunt perplexat in legatura cu sentinta civila 1323/2015, Fagaras: Preluare din sursa: ... (vezi toată discuția)