avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordin de protecție As dori să aflu dacă nu am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordin de protecție As dori să aflu dacă nu am solicitat avocat ...

Ordin de protecție

As dori să aflu dacă nu am solicitat avocat din oficiu eu fiind victima este obligatoriu să accept? Am fost sunat telefonic și doamna așa zisa avocată, mi a zis că ea mă reprezintă și să i trimit probele, filmările video pe care le am. E posibil așa ceva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:56, 26 August 2025
Conform legii, vi se pune la dispoziție un avocat din oficiu. Dacă veți angaja un avocat ales, mandatul avocatului din oficiu încetează.
Nu mă pot reprezenta singur?

Adrian ALBU a scris:

Conform legii, vi se pune la dispoziție un avocat din oficiu. Dacă veți angaja un avocat ales, mandatul avocatului din oficiu încetează.

Puteți să susțineți orice în fața instanței.
Nu o sa va lase sa vorbiți decât dacă vrea judecatorul și cât vrea.
Avocatul va vorbi.

București 2025
Ultima modificare: Marți, 26 August 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care ... Meduza36 Meduza36 Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fac rost de inregistrarea video? (nu imi trebuie in proces) CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, o sa pun intrebarea direct pt ca sa nu pierdeti timpul si mai jos o sa relatez mai detaliat povestea pt. cei care ar fi interesati de detalii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! exista o situație in care ma aflu și nu știu cum ... Pufy1240 sckxs Pufy1240 sckxs Buna ziua ! Exista o situație in care ma aflu și nu știu cum sa procedez .As fi recunoscător dacă mi ați Răspunde la următoarele întrebări . Povestea ... (vezi toată discuția)