avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Sunt roman de origine, si detin un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Sunt roman de origine, si detin un apartament in Romania ...

Buna ziua
Sunt roman de origine, si detin un apartament in Romania impreuna cu sora mea care locuieste, succesiune dupa mama.. Noi locuim acum in California.. Eu vreau sa donez partea mea fiicei mele care locuieste in Romania. iar sora mea vrea contravaloarea partii sale in bani. Ca sa nu venim pana in Romania, ce acte am putea face prin consulatul roman din Los Angeles pentru avocatul din Romania care de altfel a facut si succesiunea??? Multumesc

Alte discuții în legătură

Procura din america pentru vanzarea unui teren in romania cori_bv cori_bv Pe pagina Consulatului General al Romaniei la Los Angeles secciunea: Acte notariale putem citi: Pentru recunoașterea de către autoritățile române a ... (vezi toată discuția)
Testament facut in romania pentru roman stabilit in sua LeaJohnson LeaJohnson Ma numesc Lea Johnson, mama mea vrea sa imi lase ca mostenire aprox. $50,000 usd, - acesti bani urmeaza ca mama mea sa ii primeasca curind de la ministerul de ... (vezi toată discuția)
Cum se implica autoritatile statului si cum sunt aparate drepturile cetatenilor romani aflati in inchisorile din america petrescu ana petrescu ana Stimati domni si doamne Va multumesc pentru faptul ca putem sa ne adresam dumneavoastra cu problemele pe care le avem Sotul meu este inchis din ... (vezi toată discuția)