avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare sume datorate, administrator decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare sume datorate, administrator decedat

Buna ziua.
Pana de curand am fost angajat la o firma al carei administrator a decedat, urmand ca mostenitorii sa faca succesiunea.

Inainte de nefericitul incident, firma acumulase datorii la stat si chiar catre angajati, colaboratori. Firma nu mai platise salariile de cca 3 luni de zile.
Banuiesc ca statul isi varecupera datoriile dar ce se va intampla cu sumele datorate angajatilor si colaboratorilor? Ce sanse avem de a le recupera si cum sa procedam?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: arhitekton , utilizator 19:21, 27 August 2025
O actiune in instanta impotriva mostenitorilor poate fi solutia, daca nu va intelegeti pe cale amiabila.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire mihai.bracau mihai.bracau Tatal meu a decedat de curand, iar in timpul vietii a acumulat datorii destul de mari catre stat. In ceea ce o priveste pe mama mea, am inteles ca din ... (vezi toată discuția)
Girant ccornel ccornel sunt girantul unei persoane care a decedat mi se opreste bani din salariu pt asta.pot sa dau in judecata pe sotul personei decedate pt a-mi recupera banii.el ... (vezi toată discuția)
Cum as putea proceda? 11laura 11laura Exista un teren de cca 3000mp pe care este construita o casa. Strabunicul meu a avut 3 copii,printre care si bunicul meu . Strabunicul i-a lasat scris si ... (vezi toată discuția)