avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere solicitare ordin de protecție
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere solicitare ordin de protecție

Buna ziua.este am solicitat un ordin de protecție împotriva fostului concubin acum aș vrea îmi retrag plângerea și se anuleze ordinul de protecție împotriva lui cum pot face anularea ordinului de protecție mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2025
Marity 6, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:29, 27 August 2025
Nu-i bine și nici corect ce vreți acum.
Lăsați legea să se aplice așa cu scrie împotriva agresorilor.
Trebuie să conștientizați că sunteți o victimă a violenței domestice, ușor de manipulat emoțional de agresor.
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere interdictie de proximitate si interdictie de acces in locuinta in partaj hulian hulian Am 2 probleme. Primo: se poate obtine interdictia accesului fostului sot in apartament, acesta fiind in proces de partaj, in curs? El locuieste in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Martor violenta domestica sorinmbo sorinmbo Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Suntem mutati de doua luni intr-un bloc din sectorul 3, in chirie, eu, sotia si copilul de 7 ani. De vreo 3 saptamani, in ... (vezi toată discuția)
Aș dori sa ma ajutați cu anularea unui ordin de protecție Florina manu Florina manu Ași dori sa ma ajutați cu un ordin de protecție eu lam reclamat pe fostul și vreau sa ma.inpac cu el credeți ca e posibil să-l anulam cumva îl am de ... (vezi toată discuția)