avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se procedeaza dpdv legal, atunci cand un salariat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se procedeaza dpdv legal, atunci cand un salariat ...

Buna ziua,

Cum se procedeaza dpdv legal, atunci cand un salariat pleaca din societate si are luate in avans zile de concediu de odihna, deci necuvenite. Cum se retine aceasta suma?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 27 August 2025
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata LuizaV LuizaV Buna dimineata. Ma intereseaza daca zilele de ingrijire copil bolnav sunt separate de zilele de concediu de odihna. Eu am avut copilul bolnav 2 săptămâni si ... (vezi toată discuția)
Restituire avans concediu odihna anamaria81 anamaria81 Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: un salariat face cerere de concediu de odihna si conform legii primeste avans de concediu. Chiar din prima zi de concediu ... (vezi toată discuția)
Rugaminte mare mnd mnd Buna ziua, In cazul in care un angajat pleaca din firma si are zile de concediu in avans ar trebui sa i se opreasca din salariu la lichidare, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)