avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aș avea o întrebare legată de venituri din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aș avea o întrebare legată de venituri din freelancing. Dacă ...

Aș avea o întrebare legată de venituri din freelancing. Dacă lucrez pe Upwork și obțin în jur de 500–700 USD pe lună, este necesar să deschid un PFA sau SRL, sau este suficient să completez Declarația Unică anual?
Vă mulțumesc mult pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Buna seara, am de ceva vreme o nelamurire care nu ma lasa sa ... StefanNed StefanNed Buna seara, Am de ceva vreme o nelamurire care nu ma lasa sa dorm. Momentan sunt student la medicina si recent m-am apucat de lucrat pe o platforma de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa lucrez online pe platforme de freelancing StefanNed StefanNed Buna ziua Vreau sa lucrez online pe platforme de freelancing gen UpWork. As dori sa nu deschid SRL sau PFA in Romania din cauza birocratiei excesive și am ... (vezi toată discuția)
Contabilitate freelancing ContSters426943 ContSters426943 Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ? Doresc sa lucrez ca freelancer pe site-uri gen Upwork, Freelancer etc.. , o sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)