avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Modificari TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Modificari TVA

Doresc sa clarific modificarile de TVA aduse prin Legea 141/25.07.2025 in ceea ce priveste cota de TVA ce se va aplica pentru comertul cu florile de ghiveci, al plantelor si arbustilor ornamentali. Intrebarea este daca la aceste tipuri de produse se va aplica cota redusa de 11% sau cota standard de 21%.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cota tva achizitie taxare inversa brazi de craciun taiati si in ghiveci conta.generala conta.generala Care este cota de TVA aplicabila operatiunii de taxare inversa aferenta achizitiilor de brazi de Craciun in ghiveci? Sunt asimilabili arbustilor/plantelor ... (vezi toată discuția)
Alegere domeniu de activitate vladpaul vladpaul Buna ziua, numele meu este Vlad Paul si sunt interesat sa imi deschid o firma sau o asociatie familiala impreuna cu viitoarea sotie. Problema este ca noi ca si ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara de la producator particular? lauradafina lauradafina Buna seara. Sunt asociat unic a unei SC, neplatitoare de TVA si detin o mica florarie. Intrebarea mea este: pot cumpara flori taiate/butasi/plante la ... (vezi toată discuția)