avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cota TVA achizitie taxare inversa brazi de Craciun ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cota TVA achizitie taxare inversa brazi de Craciun taiati si in ghiveci

Care este cota de TVA aplicabila operatiunii de taxare inversa aferenta achizitiilor de brazi de Craciun in ghiveci? Sunt asimilabili arbustilor/plantelor pentru aplicare cota redusa de 9%?
Dar pentru taxarea inversa aferenta achizitiilor de brazi de Craciun taiati care este cota de TVA aplicabila?

Alte discuții în legătură

394-taxare inversa cereale....ajutor! ContSters86219 ContSters86219 In declaratia 394 pt. ianuarie 2012 trebuie sa introduc o livrare de cereale. Completez doar baza de impozitare? Ma gandesc ca nu pun si TVA aferent pt. ca pe ... (vezi toată discuția)
D394 urgent!! modimpex modimpex Buna ziua! Am o intrebare: in d394 se trec numai achizitiile de plante tehnice cu taxare inversa, pentru ca eu am declarat din neatentie achizitie de ... (vezi toată discuția)
Modificari tva mariexpert_cont mariexpert_cont Doresc sa clarific modificarile de TVA aduse prin Legea 141/25.07.2025 in ceea ce priveste cota de TVA ce se va aplica pentru comertul cu florile de ghiveci, ... (vezi toată discuția)