avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am și eu o întrebare sunt împreună cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am și eu o întrebare sunt împreună cu o fata de ...

Bună ziua am și eu o întrebare sunt împreună cu o fata de 16 ani în octombrie face 17 eu am 20 mama ei a fost de acord cu noi acum nu mai este nu are tocmai o situație bună acasă mama ei o bate fratele ei la fel o obliga sa facă tot pentru ei nu mai are timp de ea se poate daca eu sunt împreună sa o iau în custodie, în spațiu?

Alte discuții în legătură

Vin cu întrebare ce as putea face in cazul lui tata, sunt fata ... Maria_mri Maria_mri Vin cu întrebare ce as putea face in cazul lui tata, subt fata am 17 ani in octombrie împlinesc 18 ani , și de 17 ani încoa tata ne a dat teroare și mie ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Elena Delia Elena Delia Buna ziua, sunt din Bucuresti si am nevoie doar sa imi raspundeti la niste intrebari, pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat... dar va rog sa cititi ... (vezi toată discuția)
Ajutor! plecare de acasa minor xCatalin2014 xCatalin2014 Am 16 ani si vreau sa-mi ajut cea mai buna prietena . O sa fiu scurt ca sa nu stau la povesti . Prietena mea cea mai buna este cu 4 luni mai mare decat mine si ... (vezi toată discuția)