avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Aveti detalii privind proiectul prin care va fi ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Aveti detalii privind proiectul prin care va fi obligatorie majorarea capitalului social?

Aveti detalii privind proiectul prin care va fi obligatoriu majorarea capitalului social in functie de cifra de afaceri? Daca da, de la ce data intra in vigoare? Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:11, 28 August 2025
Guvernul Bolojan își asumă răspunderea în Parlament pentru pachetul doi

S-a decis și calendarul pachetului doi de măsuri fiscale. Acesta ar urma să fie discutat într-o ședință de Guvern vineri sau sâmbătă, pentru ca săptămâna viitoare, luni dimineață, partidele să depună amendamente, iar seara, Guvernul Bolojan să-și asume răspunderea în fața Parlamentului.

Pragurile, banuiesc ca le cunoasteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asumarea raspunderii omudebine omudebine Am ajuns pe acest forum cautand (google-ind) ce inseamna \"asumarea raspunderii\" de catre guvern. Nu am fost lamurit in urma celor citite in replicile ... (vezi toată discuția)
Avem liber si vineri pe 16 august? codulmuncii codulmuncii Buna dimineata. Maine pe 15 august avem liber de la guvern. As dorii sa stiu daca avem zi libera si pe 16 august. Multumesc. (vezi toată discuția)
Solicitare informatie ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la recentul adoptat Cod al Muncii. De unde pot sa il downloadez in format electronic ? (vezi toată discuția)