avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua In ianuarie 2024 am fost diagnosticat cu o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua In ianuarie 2024 am fost diagnosticat cu o problema ...

Bună ziua
In ianuarie 2024 am fost diagnosticat cu o problema oncologica ca urmare am avut concediu medical pana in august 2025 pe Vodafone 14 cu plata 100%. În 2025 salariul a crescut in doua etape dar indemnizația mea de medical a fost calculata după vechiul salariu din 2024.
Oare este corect asa??

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a concediului pentru neoplazie Laura0101 Laura0101 Buna ziua! In ianuarie 2014 am fost diagnosticata cu neoplazie (carcinom papilar varianta foliculara), am facut terapie cu iod radioactiv la I.O. Cluj-Napoca. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical pe cod 14 ionuti71 ionuti71 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: Sotia este angajata unei firme din luna noiembrie 2012, avand salariul minim pe economie de 700 lei. ... (vezi toată discuția)