avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clarificare perioadă redobândire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clarificare perioadă redobândire permis

Buna ziua as dori să știu și eu după cât timp as putea redobândesc permisu
Da este cu suspendare sub supraveghere
Respectati in continuare termenul si conditiile de suprveghere si dati de permis la implinirea acelui termen de un an.
Mulțumesc frumos acum fost la dcpriv și mi-a cs pot da examen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)
Permis auto Geanta&Stefan&Daniel Geanta&Stefan&Daniel Dacă nu am avut nici o data permis de conducere și am fost condamnat la 2 ani si 4 luni cu suspendare pt conducere fără permis refuz de probe si mașina ne ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost condamnat pentru conducere fara permis art ... FejerA FejerA Buna ziua, Am fost condamnat pentru conducere fara permis art 335 alin 2. (excert. drept conducere suspendată), la pedeapsa cu suspendare, hotararea inca nu ... (vezi toată discuția)