avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cazul unei concedieri (desfiintarea postului) ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cazul unei concedieri (desfiintarea postului) ce ...

Buna ziua! In cazul unei concedieri (desfiintarea postului) ce se intampla cu zilele de concediu neefectuat? s -a schimbat cumva legea si ele nu mai sunt platite de catre angajator si le pierd? pentru ca mi s-a recomandat sa mi le iau sa nu le pierd. Multumesc! daca se poate sa imi dati si articolul de lege.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 28 August 2025
zilele de concediu neefectuat se compenseaza in bani la incetarea c.i.m.
e valabil si in cadrul UAT urilor?

Cornel Vasile a scris:

zilele de concediu neefectuat se compenseaza in bani la incetarea c.i.m.

Da, dar fara CO neefectuat si aferent anului 2025 ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna - in cazul suspendarii contractului ... Cocollino Cocollino Buna, Lucrez in sectorul bugetar si din toamna, intentionez sa fac o reconversie profesionala, motiv pt care doresc sa imi suspend contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz danuttunad danuttunad Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am ... (vezi toată discuția)