avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... În școală suntem două cadre didactice pe ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

În școală suntem două cadre didactice pe viabilitate. ...

Bună ziua, în școală suntem două cadre didactice pe viabilitate. Una a mers anul acesta la concurs pentru titularizare în sistem, alta nu. Privind noua lege cu 20h, când s-a făcut completarea s-au dat cele două ore disponibile direct la cea care a mers la concurs. Este legal așa ceva? Ea e titulară în sistem doar din 1 septembrie. Pe timpul verii ambele erau pe viabilitate. Cele două ore nu trebuiau sa intre la restrângere și cea care avea punctaj mai mare sa le ia? Cele două ore i-au fost trecute direct ei pe foaie cu completare pentru titularizare în sistem fără să se țină cont de cea pe viabilitate.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
Dianna0512, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema titularizare prof.mate16 prof.mate16 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire.Anul trecut (in 2024), am participat la concursul national pentru ocuparea posturilor vacante din ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate in invatamant Tetra Tetra Buna ziua, As dori sa imi raspundeti la o intrebare inlegatura cu acest subiect. Sunt profesor titular in Suceava. Eu insa locuiesc in Falticeni si in anul ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)