avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avem o parcare in fata blocului aflat pe o strada ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avem o parcare in fata blocului aflat pe o strada ...

Buna ziua. avem o parcare in fata blocului aflat pe o strada privata care inca nu se poate securiza si intorc toate masiniile care vin pe strada (aceasta fiind blocata pe un capat) daca se pun stalpisori de care se leaga sarma ghimpata (pentru ca multi soferi coboara si dau jos ce e legat de stalpisori) este considerata infractiune sau ceva abuz?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:57, 29 August 2025
Da, veti plati toate daunele, in caz de accident, din moment ce exista acces public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Cale de acces - drum privat blocat... Dan270987 Dan270987 Bună ziua. Problema mea se refera la blocarea caii de acces în curtea proprie. Drumul meu de acces (proprietate privată) se termina în drumul public ... (vezi toată discuția)
Parcarea unei dube intr-un complex rezidential Greenuniverse Greenuniverse Parcarea unei dube ce apartine unei societati comerciale intr-un complex rezidential cu drumuri private la o distanta de 3 m fata de fereastra unde locuiesc ... (vezi toată discuția)