avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut si eu azi o întâmplare minunată cu un agent ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut si eu azi o întâmplare minunată cu un agent de la rutieră ...

Am avut si eu azi intampinare minunata cu un agent de la rutiera in masina undercover , acum problema e alta intre mine si masina agentului din fata mea erau cam vreo 2-3 masini distanta , eu pe banda doi el pe banda unu in spatele lui o duba cam in acelasi drept cu mine , agentul trece intersectia am vazut ca sa pus galben duba accelereaza eu la randul meu la fel pentru ca nu am realizat ca loganul are numere de mai , si in drept cu semaforul duba franeaza brusc eu nu am mai apucat , eu personal ultima culoare pe care am vazut o a fost galben , mi sa facut semn sa vin in drept cu agentul la geam , si mi sa spus sa ma opresc la primul rond, a stat in spatele meu 2-3 secunde dupa sa dus glont in fata mea si a oprit la rond si eu in spatele lui , ma intrebat de ce nu am stat la semafor i am explicat ca ultima culoare pe care am vazut o a fost galben si sunt si obosit ca abia am incheiat cu munca ca lucrez ca sofer de uber mi a zis okay doar ca el a trecut pe galben deci eu clar am trecut pe rosu si ca trebuia sa ma opresc la semafor , mi am cerut scuze m am repetat ca eu ultima culoare pe care am vazut o a fost galben si mi a spus ca ma lasa sa ma duc acasa si ca voi primi instiintare prin posta ca sa ma duc sa predau permisul si 30 de zile voi fi pieton , mentionez faptul ca nu mi sa luat datele masini nu sa dus cu actele mele la masina si nimic de genul pur si simplu le a tinut in mana 1-2 min cel mult cat mi a zis treaba de mai sus si dupa a plecat si a mai mentionat daca vreau sa fac contestatie pot si ca sunt camere in intersectie . Acum intrebarea mea este pana la urma mi se ridica permisul sau a fost doar o intimidare pentru ca nu inteleg cum imi ridica permisul daca nu mi a luat datele, nimic si tin sa mentionez ca masina nu este a mea este de la flota nu am nicio legatura directa cu ea se vede si pe talon ca e pe numele unei femei alt nume alta adresa tot ... Cui ii vine instiintarea si chiar vine?
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2025
Emy258, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pe culoarea rosie mntrzvn mntrzvn Buna ziua, in aceasta dimineata mi-a fost suspendat permisul pentru ca am trecut pe rosu defapt era galben.Asa, deci veneam din spre gara de Sud bulevard drept ... (vezi toată discuția)
Neoprire la semnalele agentului rutier dep82 dep82 Salutare. Am si eu o intrebare. In cursul diminetii am traversat o intersectie pe culoarea verde a semaforului, numai ca sa observ ulterior agentul de ... (vezi toată discuția)
Anulare pv ShoguNu ShoguNu buna ziua, de curand am reusit sa raman fara permis pe motiv ca am trecut pe rosu...ma deplasam pe Stefan cel Mare de la Piata Victoriei spre Obor, in dreptul ... (vezi toată discuția)