avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care sunt pasii pentru radierea unui autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care sunt pasii pentru radierea unui autoturism persoana ...

Buna ziua. Care sunt pasii pentru radierea unui autoturism persoana fizica in caz de casare, ori depozitare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 14:33, 29 August 2025
Gasiti procedurile pe site-ul autoritatii, DRPCIV.
[ link extern ]
Multumesc. Intrebarea mea ar fi, acea "declaratie" privind conditiile de depozitare dupa radiere, o persona fizica trebuie sa o faca notarial, dar una juridica? Ex. Eu ca administrator pot face o adresa in acest sens, precum ca in curtea ...etc. , etc, pentru depozitarea autoturismului meu personal? Multumesc.
E ceva neclar in textul"în acest sens poate fi depus un document din care să rezulte faptul că solicitantul este titularul unui drept de proprietate sau de folosință asupra unui imobil – teren/garaj etc. ce poate fi afectat depozitării unui vehicul" ?
Aveti vreun act de proprietate asupra unui teren/garaj, sau vreun altul in care detineti drept de folosinta, prin act notarial ?
Depuneti copie dupa acel act.
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2025
latka, utilizator
Ok. Deci musai notarial. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)
Radierea unui vehicul la cerere, în cazul în care deţinătorul ... cyan cyan Radierea unui vehicul la cerere, în cazul în care deţinătorul nu mai doreşte menţinerea acestuia în ... (vezi toată discuția)
Radierea si scoaterea din evidentele fiscale autoturism Zsanina65 Zsanina65 Stimata Comunitate Am un autoturism de 26 ani, inmatriculat, care sta in garaj, nu circula de 5 ani.dar platesc impozitul. Are toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)