Socrul meu ea dat casa cu act de întreținere.
Socrul a decedat.Cumnatul in mod normal a devenit proprietar.El sa inbonlavit a făcut AVC este divorțat are la randul lui 3 fete ele nu se îngrijește de elnici nul recunoaște.
Întrebarea este că dacă moare frați surorile lui au vreun drept la casa sau numai copii adica ele sa nu poate vinde casa.Sau trebuie atacat actul în instanță.
In acesta situatie este absolut necesar sa apelati la serviciul de asistenta sociala din localitatea in care locuiti pentru intocmirea unui dosar de handicap si, eventual, internarea intr-un camin pentru batrani. Tot asistenta sociala este cea care va decide ce demersuri sunt necesare pentru protectia bunurilor persoanei cu handicap. Legat de obligatiile celor trei fiice, da, au obligatia de ingrijire dar este necesara decizia instantei, ca atare tot directia de asistenta este cea obligata sa faca demersurile necesare daca acestea refuza.
Mostenire
Am trei copii din care doi sunt plecati si nu au grije de mine,al treilea ma ingrijeste. Ce acte de mostenire pot sa-i fac in asa fel in cit dupa moartea mea ... (vezi toată discuția)