avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Va rog să îmi spuneți ce preț mediu folosiți la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Va rog să îmi spuneți ce preț mediu folosiți la arendă?

Va rog să îmi spuneți ce preț mediu folosiți la arendă plătită în anul 2025 , dar care este aferentă anului 2023? Prețul mediu din anul 2023 sau valabila la data plății din 2025? Menționez că cheltuiala cu arendă nu a fost înregistrată în anul 2023.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Monografie contabila plata arenda in bani si natura cu retinerea impozit la sursa Kolea41 Kolea41 buna seara , rog un exemplu de inregistrare contabila a operatiunilor ce deriva din plata arendei- in special in natura- cu stabilirea si retinerea impozitului ... (vezi toată discuția)
Consiliere fiscală plata cass mtr090035 mtr090035 Bună ziua, Suntem soț și soție, cetățeni români cu rezidenta fiscală în România și locuim de mult timp în afara țării. Avem în țară câteva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama mea a incheiat un contract de arendare in care ... thevlach thevlach Buna ziua, mama mea a incheiat un contract de arendare in care pretul este stabilit la 1000kg grau/ha la pretul pietei, contract inregistrat la primarie, insa ... (vezi toată discuția)