avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o mare dilema. Tatal meu,singur la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o mare dilema. Tatal meu,singur la parinti,are ...

Buna ziua. Am o mare dilema. Tatal meu,singur la parinti,are nevoie de un certificat de mostenitor din partea mamei sale decedata in 1975 pentru a se putea desfasura succesiunea dupa bunicul sau,tatal mamei,pentru un teren arabil de 3ha. Dupa mama nu este absolut niciun bun mobil sau imobil,singura mostenire fiind acestee 3 ha. Cum ar trebui sa procedam pentru a obtine certificatul de mostenitor al tatalui? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 01:54, 30 August 2025
Stabiliti o intalnire cu notarul competent sa dezbata mostenirea - orice notar din judet - si mergeti cu documentele pe care le aveti. Daca ati pierdut un act de succesiune emis pe vremea comunismului, acesta se poate regasit in arhiva lasata de notariatele de stat - va indruma notarul unde sa faceti cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor roxiiii roxiiii Am si eu o problema. Tatal meu a decedat. Inainte de a deceda el era singurul mostenitor al bunurilor parintilor sai. El mai avea inca trei frati, dar ei i-au ... (vezi toată discuția)
Dezbatere sucesiune CellaBalaban CellaBalaban Buna ziua Suntem trei frati care avem de facut dezbaterea succesiunii din partea tatalui care este decedat de 1 an de zile care detinea o casa si teren curti ... (vezi toată discuția)
Informatii in vederea succesiunii Bomby Bomby Buna ziua, am si eu o nelamurire la care as dori niste sfaturi de la dvs. Mama mea vrea sa deschida succesiunea dupa bunicul meu,decedat acum 15 ani, bunica a ... (vezi toată discuția)