avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Strada cu acces interzis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Strada cu acces interzis

Buna ziua. A fost construită o școală nouă și curând începe școala. La intrarea pe strada scolii sunt semne de circulație: Drum închis circulației publice cu excepția riveranilor și langa semnul interzis și drum înfundat. Școala este in capătul acestui drum. Șoferii care își duc copii la școală cu mașina sunt considerați riverani? Dar accesul pietonal este permis pe o astfel de strada? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2025
sim-25, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:02, 31 August 2025
Șoferii care-și duc copiii la școală nu sunt considerați riverane, ci doar cei ce au domiciliu pe acea strada.Accesul pietonal se poate face doar pe trotuare.

Ultima modificare: Duminică, 31 August 2025
latka, utilizator
de sters

Ultima modificare: Duminică, 31 August 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum public tudordan83 tudordan83 Buna seara, AM o nedumerire si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine: in cazul in care pe o alee circula cat si sunt parcate masini iar pe alee nu exista ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am o mare nedumerire și v-as fi recunoscător pentru ... Alex xela Alex xela Vă salut! Am o mare nedumerire și v-as fi recunoscător pentru un răspuns argumentat! Dacă o stradă are pe ambele capete de drum semnul de acces interzis ... (vezi toată discuția)
Acces interzis cu excepția riveranilor monik1 monik1 Bună ziua, Azi dimineață a apărut pe strada unde lucrez (la o școală) semnul cu acces interzis cu excepția riveranilor. Fiindcă a fost montat abia ... (vezi toată discuția)