avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vă salut! Am o mare nedumerire și v-as fi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vă salut! Am o mare nedumerire și v-as fi recunoscător pentru ...

Vă salut! Am o mare nedumerire și v-as fi recunoscător pentru un răspuns argumentat! Dacă o stradă are pe ambele capete de drum semnul de acces interzis neînsoțit de către semne adiționale iar eu locuiesc pe acea stradă și pot prezenta cartea de identitate care atestă acest lucru, nu pot să mă deplasez către domiciliu?? Trăiesc o mare problemă pe acest aspect cu Poliția Locală care ai competență pe linie de circulație rutieră dar care invoca faptul că atâta timp cât semnul de acces interzis nu este însoțit de un adițional, nu întru! Care sunt aspectele juridice pe care le pot invoca pentru a-mi permite să intru pe stradă, în situații excepționale? Mentionez că am fost sancționat de 3 ori pana acum ! În curând rămân fără permis și nu știu cum să procedez și dacă dreptatea este a mea sau a dumnealor ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:36, 23 Ianuarie 2025
Faceti o reclamatie la administratorul drumului, primaria de care apartine strada respectiva. Cereti montarea panourilor aditionale respective, de exceptie, cel putin pe un sens, pentru riverani.
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictionare auto: pot cere inlaturarea unui semn de circulatie? PopAndreiCatalin PopAndreiCatalin As dorii sa stiu daca se poate si in ce conditii, sa cer suspendarea unui semn de circulatie cu accesul interzis pentru riverani,pe strada unde locuiesc. ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal amenda gasalex gasalex Buna seara, lucrez la un service de electrocasnice la care facem reparatii si la domiciliul clientului, fiind si sofer am facut \\"greseala\\" sa intru pe o ... (vezi toată discuția)
Acces riverani mastera mastera Nu stiu daca este bun locul ales pentru aceasta intrebare. As dori sa stiu care este procedura prin care se poate obtine pentru o strada accesul permis doar ... (vezi toată discuția)