avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Calomnie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Calomnie

Buna seara,sa dat cu lavabil pe hol dar nu până în capăt,au văzut în ușă de m-au trezit din somn ,eu știam că ora de liniște e până la ora 17,nu era încă ora 17,și le-am și spus când ajung aici sa îmi spună să dau într-o parte ce am pe hol sa le fac loc și ciuciu....că presupun că și noi am dat bani nu ?? Pot și dau in judecata pentru calomnie pentru că crede că am cerut bani dar nu-i adevărat. In acest caz este de făcut
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:04, 31 August 2025
Incercati sa fiți mai clar in exprimare, ce problema aveti si cu cine?
Orele de liniște sunt 13-14 si 22-8
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri de către agenții sub acoperire Seed Seed Între data de 10-20 aprilie 2023 Unul dintre organe a recunoscut că tot ce am zis eu așa a făcut dictând exact cuvintele lui. Da așa am făcut ai ... (vezi toată discuția)
Turbez din cauza vecinului de deasupra ContSters170996 ContSters170996 stau la et 2 si vecinul de la 3 imi face viata amara, nu am fost pana acum la politie dar nu cred ca mai am mult. i-am lasat o scrisoare in posta in care il ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)