avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... In urma refacerii planului cadastral pe comuna am 3 ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

In urma refacerii planului cadastral pe comuna am 3 parcele ...

Buna ziua. In urma refacerii planului cadastral pe comuna. Am 3 parcele care nu mai sunt in locul in care le stiam de cateva zeci de ani. Primarul si comisia agrigola nu vrea sa ma ajute. Precizez ca platesc impozit pe acele percele. Pe una am facut livada care de ani buni a fost declarata la APIA.. Doresc sa ma adresez instantei pentru repozitionarea lotului exact asa cum le-am avut in titlurile de proprietati vechi. La primarie nu gasesc nici um fel de intelegere. Astept un raspuns. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:17, 1 Septembrie 2025
trebuie sa angajati avocat pentru explorarea alternativelor. s-ar putea sa aveti nevoie si de sfatul unui topograf autorizat, ca si consultant/ expert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare coordonate extravilan virtuale ? cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua in urma cu 2 ani am cumparat o parcela de teren de 2500 mp extravilan.Am identificat parcela cu vechii proprietari toate bune .Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)
M-am judecat degeaba 2,5 ani? bms bms Mai exact am chemat in judecata Comisia de aplicare a legii fondului funciar pentru atribuirea unei diferente de suprafata care a primit-o pe titlul de ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc planul parcelar cu coordonatele calc calc Buna ziua.Am cumparat o parcela intr-un sat de langa Timisoara.Teren intravilan(gradina suplimentara).La primarie si la cadastru este doar un plan cu tarlaua ... (vezi toată discuția)