avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot obtine carte de identitate sau pasaport pt ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot obtine carte de identitate sau pasaport pt fiul meu de ...

Cum pot obtine carte de identitate Sau pasaport pt fiul meu de 17 ani...precizez Ca mama e ucrainianca si nu suntem casatoriti....rezidenti in Italia
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:20, 2 Septembrie 2025
Buna ziua, presupun ca va referiti la documente romanesti. Intai transcrieti certificatul de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, eu sunt căsătorită cu un italian de 20 de ani. ... Dianatoma1976 Dianatoma1976 Bunaseara, eu sunt căsătorită cu un italian de 20 de ani. Din păcate, nu am înregistrat,încă, căsătoria in România. Am tot cetățenie romană , si ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in italia Ioana84 Ioana84 Buna seara ma numesc Ioana si am o fetita de 1 luna. Sunt aici de 10 ani,si sotul de 16 ani,sotul meu e cetatean albanez. Vroiam sa stiu este obligatoriu sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)