avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta zile concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta zile concediu medical

Buna ziua,
Un salariat angajat de la data de 01.08.2025, a suferit un accident. Ma puteti ajuta cu un model de adeverinta pentru eliberarea concediului medical? El nu are 12 luni in cadrul societatii si nu a adus nici adeverinta de la un alt angajator cu zilele de concediu medical...

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 2 Septembrie 2025
Gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediului medical chelsea chelsea Sunt fiica domnului S.V , in varsta de 60 de ani , in luna august tatal meu a suferit un accident vascular cerebral, la 16 decembrie acumuland 120 zile ... (vezi toată discuția)
Recuperare fnuass - salariat part-time herminav herminav Buna ziua! Am urmatoarea speta: - salariat angajat 2 h/zi (din februarie 2018), functia de baza la alta societate. - in luna noiembrie 2019 mi-a adus ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre data emiterii concediului medical si data adeverintei eliberate de angajator goby goby Buna ziua! Doctorul de familie mi-a dat concediu medical pe data de 04.08.2014, iar angajatorul mi-a eliberat adeverinta abia pe 06.08 dupa ce a vazut ... (vezi toată discuția)