avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am câștigat la fond litigii de muncă. Firma a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am câștigat la fond litigii de muncă. Firma a făcut ...

Bună ziua
Am câștigat la fond litigii de muncă
Firma a făcut apel, la primul termen i s-a admis proba testimonială cu un martor
La cel de al doilea termen pot cere suspendarea apelului conform art.413 (1) 2 deoarece în aceeași speță s-a deschis dosar penal, dosarul penal are legatura cu dosarul litigii de muncă
Firma având calitatea de făptuitor sub aspectul săvârșirii faptelor conform art.323 și 322 NCP iar eu parte vătămată
Dosarul se afla in faza de cercetare penală
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:12, 2 Septembrie 2025
Buna ziua, doar daca s-a inceput urmarirea penala, nu este suficienta formarea unui dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am câștigat la fond litigii de muncă firma a făcut ... nicoleta_elena nicoleta_elena Bună ziua Am câștigat la fond litigii de muncă Firma a făcut apel, la primul termen i s-a admis proba testimonială cu un martor La cel de al doilea ... (vezi toată discuția)
Evolutie dosar penal markomarius1 markomarius1 Buna seara, Am si eu o speta si as fi interesat de niste detalii, daca se poate: -o persoana vatamata, in temeiul art. 244 (inselaciune continuata), poate ... (vezi toată discuția)
Clarificari si interpretari ale ncp si ncpp Roland Mindrila Roland Mindrila Va propun o dezbatere pentru clarificari si interpretari ale NCP si NCPP. Privitor la sesizarea organului judiciar apar modificări la plângerea ... (vezi toată discuția)