avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua Am câștigat la fond litigii de muncă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua Am câștigat la fond litigii de muncă Firma a făcut ...

Bună ziua
Am câștigat la fond litigii de muncă
Firma a făcut apel, la primul termen i s-a admis proba testimonială cu un martor
La cel de al doilea termen pot cere suspendarea apelului conform art.413 (1) 2 deoarece în aceeași speță s-a deschis dosar penal
Firma având calitatea de făptuitor sub aspectul săvârșirii faptelor conform art.323 și 322 NCP iar eu parte vătămată
Dosarul se afla in faza de cercetare penală
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: nicoleta_elena , utilizator 20:01, 30 August 2025
Dosarul pensal are legatura cu litigiul de munca?
Da
S-au falsificat semnături ale membrilor comisiei care au efectuat cercetarea disciplinara care a stat la baza emiterii deciziei de concediere disciplinare
Decizie contestată și câștigată la fond
În plângerea penală am specificat numărul dosarului civil aflat pe rol litigii de muncă și faptul că au depus în instanță documente sub semnătură falsa care ar putea influenta soluționarea cauzei în dosarul litigii de muncă
Dosarul penal este in faza de cercetare penală
Pot cere suspendarea apelului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câștigat la fond litigii de muncă. firma a făcut ... nicoleta_elena nicoleta_elena Bună ziua Am câștigat la fond litigii de muncă Firma a făcut apel, la primul termen i s-a admis proba testimonială cu un martor La cel de al doilea ... (vezi toată discuția)
Art. 322 si art. 323 din c.p. Elena2014 Elena2014 Buna ziua, O persoana care lucreaza in cadrul MAI a ridicat o suma de bani care mi se cuvenea. Am facut plangere si am primit urmatorul raspuns de la ... (vezi toată discuția)
Legea penala mai favorabila art5 codul penal czs czs Buna ziua Doresc un raspuns la urmatorea speta: -pentru fapte petrecute in cursul anului 2011,si aflate inca in stadiul de Cercetare Penala se aplica legea ... (vezi toată discuția)