avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clarificare limite ordin de restricție
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clarificare limite ordin de restricție

PARTAJ
Buna dimineata. As dori sa ma ajutati ca nu stiu cum sa procedez. Ma intalnesc cu fosta sotie in casa pe care am vandut-o ca sa ne impartim bunurile. Ea fiind o persoana agresiva, are si ordin de restrictie as dori sa stiu daca pot chema la fata locul si politistul de sector ca sa fie de fata in cazul in care o apuca nebuniile. Sau cum sa procedez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ildifree67 , utilizator 12:53, 2 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in principiu, din pacate politia nu vine preventiv. Nu ramane decat sa ii solicitati daca situatia degenereaza. Aveti grija ca daca ordinul de protectie este pentru dvs. sa nu il incalcati, in aceste conditii trimiteti pe altcineva in locul dvs., ca sa nu comiteti o infractiune.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin restrictie 6 luni M.E.Dima M.E.Dima Buna seara.In data de 27.01.2019,sotul meu m a agresat fizic in fata copilului in varsta de 3 ani.I s a emis un ordin de protectie provizoriu pt 5 zile.Astazi ... (vezi toată discuția)
Cum sa-l decad pe tatal copilului meu din drepturi parintesti chirtoaca chirtoaca as vrea sa stiu daca e posibil sal decad pe concubinul meu drin drepturi parintesti, este o persoana foarte agresiva, inpulsiva, foloseste stupifiante, imi ... (vezi toată discuția)
Agresat verbal de un vecin cu probleme psihice. cum aș putea rezolva această situație? Octav016 Octav016 Buna seara. Imi cer scuze daca am selectat gresit categoria dar nu am stiut unde pot adresa intrebarea. As dori sa povestesc de la inceput. Intr-o seara, am ... (vezi toată discuția)