avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zi liberă legală - pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zi liberă legală - pontaj

Bună ziua,

Dacă o lună are 20 de zile lucrătoare, iar un salariat lucrează într-o zi de sărbătoare legală, acesta va primi o zi liberă plătită. În pontaj va avea 19 zile lucrate efectiv + o recuperare (zi liberă plătită)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 2 Septembrie 2025
Exact , 19 zile lucrate si o zi recuperare platita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore de sărbători legale în unități cu salariu fix / luna AlexeSolomon AlexeSolomon Într-o lună a anului am realizat 180 de ore cu 20 ore sărbători legale( lucrez 12/24) , pe fluturas apare doar 160 \" cheia lunii\" respective și plată ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori sa stiu daca este legal ca o zi de sarbatoare ... Ella001 Ella001 Buna ziua. As dori sa stiu daca este legal ca o zi de sarbatoare lucrata in weekend sa nu fie compensata in niciun fel si sa fie considerata ca fiind ... (vezi toată discuția)
Paºte catolic, pontaj luna aprilie 2013 Cosmi7 Cosmi7 Bună ziua, Dragii mei, Vă supun atenţiei următoarea chestiune; Luna aprilie 2013, are 22 de zile lucrătoare. Cum pontez salariaţii de ... (vezi toată discuția)