avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit de nevoi personale nerambursat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit de nevoi personale nerambursat

Bună ziua! În anul 2005 am facut un credit de nevoi personale ,în valoare de 7200 lei la BRD. Am achitat o mica parte din acest împrumut,dar datorita unor probleme personale nu am mai putut sa achit ratele. În toti acești ani,nu am primit nimic de la banca. Acum dupa 20 de ani am primit de la judecatorie o adresa prin care sunt informat ca am un dosar pe rol. Obiectul dosarului este " cerere cu valoare redusa". As dori sa stiu de ce nu s-a prescris acea datorie si ce trebuie sa fac eu în acest caz. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2025
timidul, utilizator
Cel mai recent răspuns: timidul , utilizator 15:11, 3 Septembrie 2025
Buna ziua, este foarte posibil sa fie prescrisa dar prescriptia nu opereaza automat, trebuie dvs sa o invocati si sa va aparati in dosar. Un avocat va pote ajuta cu toate aceste demersuri, urmand ca la sfarsitul procesului sa recuperati cheltuielile daca actiunea bancii va fi respinsa.
Mulțumesc frumos! Zi frumoasă sa aveți!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, este foarte posibil sa fie prescrisa dar prescriptia nu opereaza automat, trebuie dvs sa o invocati si sa va aparati in dosar. Un avocat va pote ajuta cu toate aceste demersuri, urmand ca la sfarsitul procesului sa recuperati cheltuielile daca actiunea bancii va fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont laviniagheorghe laviniagheorghe Buna ziua, in vremea studentiei (2005) am avut un imprumut de 2000 de lei de la un IFN. Am achitat ratele pana la un moment dat, apoi nu am mai putut sa le ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Societati asigurari cristi111us cristi111us Buna ziua. Rog comunicarea numelui societatii de asigurare care intocmea in anii 2005-2006 asigurarile pt creditele de nevoi personale (alias \\"cu ... (vezi toată discuția)