avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vă rog frumos să îmi spuneți la ce data ar trebui ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vă rog frumos să îmi spuneți la ce data ar trebui să ies la pensie ...

Bună seara! Vă rog frumos să îmi spuneți, la ce data ar trebui să ies la pensie, dacă sunt născută în martie 1967 și am crescut 2 copii, după noua lege a pensiilor. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:22, 2 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensie anticipată la 58 ani și una lună dacă îndepliniți condiția de stagiu complet contributiv de 35. Pensie de limită de vârstă când ești îndeplini condiția de stagiu complet contributiv de 35 ani și în plus 5 ani de stagiu de cotizare. Aici vârsta este tot de 58 ani și una lună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt nascuta in 1967 13.01.lucrez din anul 1985 21.august pana ... Bratosin Ileana Bratosin Ileana Sunt nascuta in 1967 13.01.Lucrez din anul1985 21.august pana in prezent.Am crescut 2 copii pana la varsta de 2 ani.Doresc sa aflu cand pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori sa mă interesez daca pot sa ies la pensie ... anca1224 anca1224 Buna ziua. As dori sa mă interesez daca pot sa ies la pensie anticipata cu penalizare. Sunt născută în decembrie 1967 și am 33 de ani stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)