avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt un cetățean algerian (din afara EU) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt un cetățean algerian (din afara EU) cu un ...

Bună ziua, sunt un cetățean algerian (din afara EU) cu un permis de ședere de muncă unic ( încă nu am cel permanent) și as vrea sa îmi deschid un PFA pentru Consultanta. Care e procedura? Și cât ma costa dacă se ocupa o persoana juridica de asta? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 3 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puteti infiinta o forma de organizare comerciala a activitatii (pfa/srl, etc) in functie de avantajele si dezavantajele existente in situatia dvs. puteti apela la un avocat pentru acest demers.
Va mulțumesc! Asta voi face
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2025
Kiko23, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Andrade198 Andrade198 Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea369 Andreea369 Buna ziua Fac cursuri de cosmetica si as vrea sa stiu daca dupa terminarea cursurilor(obtin diploma calificare) imi pot face carte de munca fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru CDaniela30 CDaniela30 Daca ii/pfa are punct de lucru la mai multi beneficiari, se poate lucra la un salon? Adica, daca vine un control.. esti legal? Pe contractul de inchiriere al ... (vezi toată discuția)