avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate cu greseli
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate cu greseli

Pe titlul de proprietate a fost inscris gresit numarul Tarlalei in loc de T147 a fost trecut T143. Tarlaua T143 neexistand pe raza comunei respective. Te procesul verbal dupa care s-a emis titlul de proprietate este trecut T147. Am descoperit doar in momentul in care am vrut sa vand. Mentionesz ca vecinii si suprafata sunt trecuti corect.
cum se rectifica aceasta greseala materiala?

Alte discuții în legătură

Greseala inscriere in titlu de proprietate - respectiv hotarare definitiva si irevocabila! pimionela pimionela Cum se poate rezolva o problema rezultata in urma inscrierii gresite a tarlalei pe titlul de proprietate dupa care s-a facut partaj la judecatorie, greseala ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Primaria a improprietarit alta persoana cu o parte din terenul meu flaviusghita flaviusghita Detin in proprietate un teren forestier, retrocedat in anul 1995, conform legii 18/1991 pe vechiul amplasament, pentru care detin titlu de proprietate emis in ... (vezi toată discuția)