avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt casatorita cu un cetatean libanez, eu sunt ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt casatorita cu un cetatean libanez, eu sunt romanca, sotul ...

Sunt casatorita cu un cetatean libanez eu sunt romanca sotul a decedat in Liban cum pot benefucia de mostenire?

Alte discuții în legătură

Bună ziua aș dori să vă intreb despre modificarea legii de ... Ahmad Ali Ahmad Ali Bună ziua Aș dori să vă intreb despre modificarea legii de cetățeniei privind cei căsătoriți cu un cetățean sau cu o cetățeancă româncă de ... (vezi toată discuția)
Informații obținere cetatenie bstxen12 bstxen12 Bună ziua, Am și eu nevoie de câteva informații pentru un prieten. Persoana în cauza este cetățean libanez,a făcut facultatea de medicina în ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean libanez elam elam Buna ziua ! Va rog frumos, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema : - dorim angajarea unui cetatean libanez, care are permis ... (vezi toată discuția)