avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am ajuns la politie pentru o fapta destul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am ajuns la politie pentru o fapta destul de nesemnificativa ...

Am ajunsa la politie pentru o fapta destul de neseminificativa in 2022 cand eram minora (17 ani). Am intrebat parintele respectiv anul asta (acum am 20 de ani) de curiozitate ce s-a intamplat cu dosarul meu si mi-a zis ca a fost clasat. Asta inseamna ca nu mai apare in cazier? Ca as vrea sa imi caut un job si imi e frica. tin sa mentionez ca nu mi s-au luat amprentele sau poze
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
ummm, utilizator
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 10:29, 4 Septembrie 2025
daca e clasat nu o sa apara nicaieri, nu trebuie sa iti faci griji!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala/administrativa - inselaciune ContSters269949 ContSters269949 Buna ziua am nevoie si eu de niste raspunsuri daca se poate si daca nu este deranj Multumesc anticipat Eu si cu un prieteni(17 si ani si 2 ... (vezi toată discuția)
Fuga de acasa... floxter floxter In cazul in care un minor de 17 ani lipseste fara stirea parintilor de acasa 3 zile , timp in care parintii anunta politia, iar dupa ce se intoarce minorul ... (vezi toată discuția)
Minor cezar1894 cezar1894 Sunt minor, am 15 ani....Am fost intr-un club disco, eram cu mai multi la masa shi unul din ei a furat o poseta shi in mijlocul distractiei mia zis sa iau ... (vezi toată discuția)