avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut permisul suspendat in Germania pe 90 zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut permisul suspendat in Germania pe 90 zile ...

Buna ziua, am avut permisul suspendat in Germania pe 90 zile din Ianuarie 2025, nu l-am predat si am plecat in Romania,
Acum doresc sa ma intorc in Germania la curierat dar nu stiu daca pot conduce,
Perioada de 90 de zile se ia in considerare din Ianuarie/Februarie 2025? Sau daca voi fi oprit acum dupa 8-9 luni imi vor retine permisul pentru 90 zile?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
StoicaI, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:59, 4 Septembrie 2025
Buna ziua

Verificati situatia cu autoritatile din Germania.

In Romania, de exemplu, daca nu predati permisiul, perioada de suspendare se majoreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Pot conduce în ue dacă am permisul suspendat în românia? Ddy79 Ddy79 Buna seara! Dacă am permisul suspendat in Ro pot conduce in spatiul U.E? Suspendarea este valabilă doar pe teritoriul Romaniei?un text de lege ... (vezi toată discuția)
Pedepsit de 2 ori pentru aceeasi fapta SanduB SanduB Buna ziua. In august 2022 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru 2 luni pentru o neacordare de prioritate. Am contestat decizia politistilor in ... (vezi toată discuția)